Wallen Open Dagen opnieuw veel bezocht

Na het initiële succes van de eerste editie van de wallen opendagen 2020 kan de BIZ Burgwallen wederom terugkijken op een geslaagd weekend in 2021 waar meer dan 50 ondernemers/bedrijven, de bewoners en bezoekers uitdaagden dit unieke stukje Amsterdam eens van een andere kant te bekijken. Onbekend maakt onbemind tenslotte. 

De diverse uiteenlopende activiteiten zoals workshops, optredens en open gesprekken, veelal gepland tussen 12.00 en 18.00 (er moest tenslotte ook nog gewerkt worden). Al deze activiteiten boden de bezoekers al dan niet nieuwe perspectieven en hebben bovenal geleid tot vele bijzondere (her) ontdekkingen en ontmoetingen. We hopen dat het heeft bijgedragen om bezoekers en bewoners te verbinden aan de initiatieven en ondernemingen in het wallen gebied.

Al met al werd hebben we positieve reacties teruggekregen op de Wallen Open Dagen en heeft het merendeel aangegeven graag weer aan te willen sluiten bij een volgende editie. Onze intentie is dan ook als BIZ om dit volgend jaar opnieuw op te zetten om meer verbintenissen tussen bezoeker, bewoner en ondernemer te creëren. Wel vond men het Buurt festival en de Wallen Open dagen wat kort op elkaar gepland. Waarvan akte.

Bezoek vooral onze Facebook pagina voor meer afbeeldingen. Tevens vindt u hier informatie over de ondernemers die hebben deelgenomen en de ondernemingsvereniging Biz Burgwallen.